VMH inviterer til en samling om likepersonsarbeid

VMH inviterer alle medlemmer til en helg med ny kunnskap om hva likepersonsarbeid betyr – for en selv og for andre.

HolmenkollenTellUs_9671_23_large

Fredag 27. til søndag 29. november 2015, på Holmenkollen Park Hotel, Oslo ønsker vi alle medlemmer, også pårørende og støttemedlemmer, velkommen til en helg med ny kunnskap om hva likepersonsarbeid betyr – for en selv og for andre.

Det å snakke med andre, og ikke minst lytte, er noe av det viktigste en likeperson kan og skal gjøre.
En av VMHs prioriterte oppgaver og mål er å være til for foreningens medlemmer. Dele erfaringer, og sammen finne støtte og aksept for at det til tider kan by på utfordringer å leve med en hjertefeil. Det å møte noen som virkelig forstår, eller som har mulighet til å sette seg inn i hva du gjennomgår, er ofte til god hjelp. Vi vet at mange har behov for å fortelle om hva de har gjennomgått, eller har tanker om hva som ligger foran dem i livet.

Vi ønsker også deg, som pårørende, hjertelig velkommen til seminaret denne helgen. Vi vet at det kan være utfordrende å være samboer, ektefelle, kjæreste eller foreldre til en som lever med en varig hjertesykdom. Kanskje du vil være en støtteperson for andre som er pårørende? Dette seminaret vil kunne gi deg svaret på om dette er noe du kunne tenke deg å bidra med videre.

Invitasjon med program og praktisk informasjon er tilsendt på mail, og kan dessuten lastes ned her. (Ny og riktig link!) 😉

 

(PS. Har du ikke fått mail fra oss på en stund? Send en mail til Anne og sjekk at vi har den riktige mailadressen din, så ikke du går glipp av den hyggelige og interessante informasjonen vi sender ut … 😉