Vinnere i påskekonkurransen 

Vi gratulerer Linda og Ann-Karin som vinnere i VMHs påskekonkurranser!

Vi gratulerer Linda Holtan fra Narvik som vinner av påskekonkurransen om å finne tre påskekyllinger som var gjemt rundt på ulike sider på www.vmh.no

Hun fant dem raskt og sendte inn svaret mindre enn to timer etter at nyhetsbrevet ble sendt ut til alle medlemmene på e-post!

Antageligvis var mange av dere inne på sidene for å lete, for like etter gikk hele nettsiden ned – kanskje på grunn av overbelastning?

Linda får velge seg et valgfritt produkt fra den fine nettbutikken vår. Gratulerer!

Gratulerer også til Ann-Karin Gjertsen-Davidsen fra Arendal som vinner av det fineste påskebildet på Instagram. Vi fikk inn flere flotte bilder tagget med #JegErVMHer og #påskekonkurranse. Det var vanskelig å velge, men juryen var allikevel enstemmig.

Gule sokker, påskeegg og utsikt til blått hav fra innsiden av båten til Ann-Karin, satte oss i påskemodus i en påske vi alltid kommer til å huske som litt annerledes.

Ann-Karin ble veldig glad for å vinne, faktisk så glad at hun ønsket å donere premien til VMHs store jubileumslotteri som kommer til høsten! Det gir faktisk alle en mulighet til å vinne et flott produkt fra nettbutikken vår – om du husker å kjøpe lodd når vi setter i gang!

Gratulerer til begge vinnerne!