Villmark i Värmland med VMH

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST. Endelig er det igjen mulig å invitere til VMHs Hårete Mål. Bli med å bygge tømmerstokkflåte i Sverige første helgen i september.

VMH har lange tradisjoner med Hårete Mål – en tur med litt ekstra utfordringer som allikevel alle kan bli med på. Vi har tidligere gått både over Besseggen og Svartisen, besteget Preikestolen og syklet Rallarvegen – for å nevne noe.

Denne gangen går turen til Sverige. I rene Brødrene Dahl-stil skal vi oppdage Klarälvens hemmeligheter på en selvlaget tømmeflåte. Tidspunktet er første helgen i september, og du kan lese mer om opplegg, påmeldingsfrist, egenandel, reise og overnatting i invitasjonen nederst i saken.

Det blir gitt opplæring og veiledning gjennom hele byggingen, og alt vil bli kvalitetssikret før sjøsetting. Arrangøren går også igjennom sikkerhetsinstrukser like før seilasen, som er 10 km land. Det blir mulig med stopp underveis.

Byggingen av flåtene krever noe fysisk arbeid, men det er mange ulike oppgaver som skal gjøres. Så her er det oppgaver for alle, også myggmiddelsmørere, knuteeksperter og gledesspredere.

Egenandelen for denne unike opplevelsen er kr 2050,- per person og inkluderer: tømmerflåte, 2 døgn i hytte med innlagt vann, toalett og dusj og vask av hytte .

Mat og reise er ikke inkludert. Transport til/fra Klarälven Camping, ca. 20 mil fra Oslo, må ordnes av hver enkel. Det legges opp til samkjøring, og man kan også ta tog til Karlstad.

Det er et begrenset antall plasser, så selv om påmeldingsfristen ikke er før 1. august, kan det være lurt å være tidlig ute for å sikre seg plass.

Har du spørsmål angående turen, ta kontakt med Eirik (41234601) eller Aleksander (41683149)

Vil du vite mer om stedet, gå inn på vildmark.se

Invitasjon Hårete Mål 2022 - Flåtetur i Sverige