Vest: Vil ha flere mosjonsentusiaster

VMH region vest har startet året friskt med mange aktiviteter.

I Sandnes har region vest innledet et samarbeid med den kommunale Frisklivssentralen og arrangerer en felles timelang mosjonstur i Sandnes’ perle, Sandvedparken, hver onsdag fra 18 til 19.

– Kom og bli med! Nå er det jo faktisk lyst når vi legger i vei, og snart kommer våren. Oppmøte ved Parkkafén i Kvellurveien 23 hver onsdag klokka 18, oppfordrer Fredrik.

De snur vanligvis når de kommer til Ganddal, men på den 7. mars fortsatte de til det islagte Stokkelandsvannet med skøyter i sekken og fikk seg en runde på isen i mørket.

I Bergen vil Svein Olav Kvinge arrangere en søndagstur hver andre helg i måneden utover våren. Følg med på Facebook for å se månedens turmål.

I Bergen inviterer Svein Olav Kvinge og Line Skåtøy også til hopp og sprett i Rush trampolinepark i Kokstadveien 23 på onsdag 14. mars klokka 19.

Regionen planlegger også noen kinotreff og aktiviteter med de ulike lokallagene til FFHB, blant annet en vannsporthelg på Sotra i mai. Følg med på Facebook for mer informasjon!

Bildet viser den spreke gjengen som har møtt opp hver onsdag i snø, regn, sprengfrost, flom, mørke og lys fra nyttår av, og som akter å fortsette fram til sommeren. Fra venstre: VMHerne Steinar Bjørgo, Fredrik Hultman Bjørgo, Brit Hultman Bjørgo og turleder Kjell Hølland fra Frisklivssentralen.