Velkommen til nytt likepersonskurs

Er dette noe for deg? Voksne med medfødt hjertefeil inviterer til nytt likepersonskurs.
Kurset arrangeres på Quality Hotel Leangkollen i Asker, utenfor Oslo, 1.-2. desember 2018.

Det å snakke med andre, og ikke minst lytte, er noe av det viktigste en likeperson kan og skal gjøre. En av VMHs prioriterte oppgaver og mål er å være til for foreningens medlemmer. Dele erfaringer, og sammen finne støtte og aksept for at det til tider kan by på utfordringer å leve med en hjertefeil. Det å møte noen som virkelig forstår, eller som har mulighet til å sette seg inn i hva du gjennomgår, er ofte til god hjelp. Vi vet at mange har behov for å fortelle om hva de har gjennomgått, eller har tanker om hva som ligger foran dem i livet.

Vi ønsker også deg, som pårørende, hjertelig velkommen til seminaret denne helgen. Vi vet at det kan være utfordrende å være samboer, ektefelle, kjæreste eller foreldre til en som lever med en varig hjertesykdom. Kanskje du vil være en støtteperson for andre som er pårørende? Dette seminaret vil kunne gi deg svaret på om dette er noe du kunne tenke deg å bidra med videre.

Vedlagt ligger mer informasjon og program, samt informasjon om hvordan du kan melde deg på. NB: Begrenset antall plasser. Påmelding sendes på e-post til anne@vmh.no innen 5. november 2018.

Velkommen!

1744797 – Invitasjon likepersonskurs des 2018