Ungdomsråd søker Deg

Ungdomsrådet på Oslo Universitetssykehus trenger nye medlemmer. Er det deg?

Sykehuset leter etter folk mellom 13 og 25 år som har erfaring enten som pasienter eller pårørende ved Oslo Universitetssykehus. (Artikkelen fortsetter under bildet)

ungdomsrådet

VMHs nestleder Frøydis Løvberg Lien har vært med i Ungdomsrådet på Oslo Universitetssykehus siden det ble opprettet. De siste årene har hun vært leder for rådet, men nå gir hun seg.

– Jeg klarer ikke kombinere dette vervet med full jobb om sykepleier og nestledervervet i Voksne med medfødt hjertefeil. Derfor håper jeg virkelig at mange andre engasjerte VMH-ere vil melde seg. Vi ønsker at VMH fortsatt skal ha en representant i dette viktige rådet, sier Frøydis Løvberg Lien.

Dersom du har erfaringer som ung pasient eller pårørende på Oslo universitetssykehus og har lyst til å være med på å gjøre sykehuset bedre for unge, vil de gjerne høre fra deg! Ta kontakt på epost: ungdomsradet@ous-hf.no dersom dette høres spennende ut. Ungdomsrådet trenger nye representanter – de trenger deg! Fristen for å melde sin interesse er 30. august 2016.

Ungdomsrådets jobb er å gjøre sykehuset bedre for ungdom. De er opptatt av bedre internett-tilgang, har fått satt i stand et eget ungdomsrom, vil ha mer fokus på ungdomshelse og er opptatt av bedre overgangsordninger fra barneavdeling til voksenavdeling. For å nevne noe.

Les mer på Ungdomsrådets Facebookside