Uke 4 – tirsdag

Slaps og regn, badminton og styrketrening

Dagen skulle starte med fotoorientering ute, men for en gangs skyld satt værgudene en stopper for uteaktiviteten her på Feiring. Øsende regn siden tidlig på natten gjorde veier og stier til et eneste sørpebasseng, så vi flyttet første treningsøkt inn. Det ble en time med bordtennis, badminton, boccia og mye latter, moro og konkurranseinstinkt som våknet 🙂

 

Lunsjen lagde vi selv i treningskjøkkenet, og nok en gang en herlig meny med ulike retter: grove vafler, matpakkewrap, Marokkansk bønne- og grønnsaksgryte, gulrotsuppe, scones, lunsjkaker og bærsmoothie.

 

 

 

 

 

God og mett var det så tid for avreisesamtale med sykepleier Nina. Vi snakket om oppholdet generelt, hvordan oppholdet har vært i forhold til målene jeg hadde satt meg, samt hva og hvordan jeg skal overføre ting herfra til hverdagen når jeg kommer hjem. En veldig god og viktig samtale.

Viktig å ha noe å jobbe mot 🙂

 

Avslutningsvis i dag var det styrketrening. Siste runde i styrkerommet for dette oppholdet, så nå er det opp til oss hva vi gjør videre med denne form for trening når vi kommer hjem. Grunnlaget er lagt og vi har et flott program å ta utgangspunkt i.