Uke 4 – onsdag

Målebånd, vekt og ballspill med livet som innsats 🙂

Hvilken start på dagen: veiing og måling! Mange spente kropper som satt klare utenfor kontoret til sykepleier Nina da hun kom på jobb i dag. Som jeg har skrevet om tidligere er det noen som skal ned i vekt og andre har hatt som mål å ikke gå ned, så her ventet det dokumentasjon av nesten 4 ukers jobbing. Jeg hadde som mål å være stabil eller helst gå noe opp, men til tross for nøtter, Yt og stor appetitt hadde vekten gått litt ned. Regner med at jeg går det raskt opp igjen når jeg kommer hjem, ikke har 2 treningsøkter om dagen og inntar litt mer snop 🙂

Formiddagen var satt av til egenaktivitet og samtaler. Jeg hadde samtale kl 11 og gikk derfor ut en tur først. Oppholds og slapsete føre, men godt med litt frisk luft. Hadde så hjemreisesamtale med idrettspedagog Odd Erling. Vi snakket om mine planer for trening når jeg kommer hjem. Hva jeg tar med meg herfra og hvordan jeg skal bruke det når hverdagen kommer. En veldig god prat med mye støtte og råd på veien videre.

Etter lunsj var det satt av tid til evaluering av oppholdet. Et nettbasert spørreskjema der vi skulle gi tilbakemeldinger om ulike deler av oppholdet. En rask tur innom rommet for å se litt ski-VM rakk jeg før det var tid for hjertetrim. Vi startet med oppvarming med stepkasse før vi hadde diverse øvelser kun med bruk av egen kropp i gymsalen. Slitsomt og artig! Roet så ned med 20 minutter mental trening. En øvelse for å fokusere på egne mål her i livet og hva som må til for å nå de.

Artig å leke seg litt

Etter middag var vi en gjeng som gikk i bassenget. En herlig stund i det varme vannet. Litt ballspill ble det også – nærmest med livet som innsats 🙂 ballene gikk i fjes, bakhoder og pacemakere. Alle kom fra det med livet i behold!

Utpå kvelden gjorde vi siste forberedelser til vi ”pasienter” skal ha ansvaret for en treningstime i morgen. Det ble tørrtrening av trinn og laging av spillelister. Det blir nok en morsom time – rapport kommer i morgen!