Uke 4 – mandag

Siste uke har startet

 

Søndag på Feiring

 

Etter en avslappende helg har vi nå startet på siste av 4 uker. Selv om det er fullt program denne uka, så er det også en del forberedelser til hjemreisen. Blant annet skal det gjennomføres utskrivningssamtale med både lege, sykepleier og idrettspedagog.

 

 

 

 

 

I dag har det vært dag med pårørende. Det er et flott tilbud at pårørende kan være med en hel dag her for å få innblikk i hva Feiring er, og kanskje også få større forståelse for hva den som er hjertesyk faktisk kan eller hva slags begrensninger som det må tas hensyn til. Dagen startet med trening med strikk og her var de pårørende med oss og gjennomførte treningen. Så var det kostholdsundervisning – også sammen med de besøkende. Etter lunsj hadde de pårørende egen hjerte-lunge-redning og sykdomslære. Vi andre hadde eventuelle samtaler og egenaktivitet. For min del må jeg innrømme at egenaktiviteten ble en liten hvil…. totalmengden med trening de siste 3 ukene begynner å kjennes godt nå. Dagen ble så avsluttet med intervalltrening i bakke. 4 minutter opp, 4 minutter ned x 4. Også de pårørende var med. Etter nattens mildvær var det en noen sørpete og tung økt, men vi gjennomførte med mer eller mindre stil 🙂

Deilig torsk til middag, og sosial hygge i stua med flere fra gruppa resten av kvelden.

I morgen starter dagen med fotoorientering ute. Yr lover mengder med nedbør, så det er bare å finne fram Gore-Tex og lue.