Uke 3 – torsdag

Solfylt start på dagen og selvlaget lunsj

God morgen i sola!

 

Vi skulle ut på turorientering kl 08:45. Solen skinte fra skyfri himmel, et par kuldegrader og svak vind tydet på en herlig start på dagen. Turorienteringen ble avlyst, men det betydde ikke at vi gikk inn, nei. Det ble en times herlig gåtur i området i åsen bak klinikken. Drømmestart på dagen!

 

Vel tilbake lagde vi vår egen lunsj i treningskjøkkenet. Også i dag stod flere forskjellige retter på menyen. Det ble laget tomatsuppe, fiskekaker, rekesalat, brokkolisalat, tunfisksalat, knekkebrød, matmuffins og gulrotsmoothie. Mange gode ideer å ta med seg hjem, både til middag, lunsj og som turmat.

Dagens tomatsuppesjef

Bon appétit

 

Det var heldigvis en drøy time etter all den gode maten før vi skulle ha styrketrening. 15 minutter med oppvarming på tredemølle og romaskin før jeg startet på styrkeprogrammet. Viktigheten av lang oppvarming er noe jeg har lært her på Feiring, og som jeg merker er helt avgjørende for meg. Kroppen har virkelig godt av en ”myk start” når jeg skal være fysisk aktiv. Det ble en bra time, og jeg fikk til og med lagt på et par kilo på noen av øvelsene.

Mat, mat, mat….. deilig kylling i karri til middag 🙂

Instruktør Corrinne

Torsdag betyr tilbud om yoga, og det deltok jeg på også i dag. Som jeg har skrevet tidligere er dette en helt fantastisk bra time, og instruktør Corrinne er bare så flink og inspirerende. Ubeskrivelig herlig avslutning på dagen.

 

Fredag igjen i morgen. Det er rett og slett vemodig å tenke på at det kun er en uke igjen av oppholdet her.