Uke 3 – tirsdag

Velkommen til Feiringklinikken

Etter middag gikk jeg meg en tur ut for å få litt luft etter en lang dag inne. Da jeg kom tilbake til klinikken var det blitt mørkt, og en lykt med levende lys møtte meg ved inngangsdøren. Nok en gang ble jeg minnet om den gode atmosfæren og den gode følelsen hele dette stedet gir meg. En ting er de fantastiske menneskene som arbeider i teamet som har ansvar for oss – de er helt unike på hver sin måte og gjør alt de kan for at vi skal ha det bra her. Men det slår meg også hvordan alle de andre som også arbeider her gir en følelse av at man er velkommen. Når jeg går i korridorene, så er det et smil eller et ”hei” fra alle man møter, uavhengig om det er leger, sykepleiere, de som vasker eller jobber på kjøkkenet. Dette er utvilsomt med på å gi stedet en unik og hyggelig atmosfære. Tror aldri jeg har opplevd å gå i gangen på sykehuset i Tromsø der jeg jobber og en lege jeg ikke kjenner har hilst på meg eller på en fremmed pasient. Et godt eksempel på hvor stor betydning små ting kan ha….

Det første på programmet i dag var sirkeltrening i gymsalen. Jeg hadde en individuell samtale samtidig og deltok derfor ikke på denne. Etterpå var det gruppesamtale med psykolog Torgrimur og sykepleier Nina. Her fortsatte vi samtalen fra forrige gruppesamtale, og delte erfaringer og historier. Det er mye læring i å høre hverandres historier, og jeg tror det for mange kan bidra til å sette ens egen situasjon i et annet perspektiv.

Neste uke er det vi deltagere som har ansvar for en treningstime, så etter lunsj var det satt av tid til å planlegge dette. Her var det bare å bruke fantasien og lage en plan for en effektiv, artig og ikke altfor helseskadelig treningsøkt 🙂

Gul økt = hard økt

Dagen ble avsluttet med spinning, gul time. Etter ski og skøyter i helgen + ski og aking i går var det ville protester fra mine lår til å skulle gjennomføre en time på sykkel…. Men det var bare å bite tennene sammen og fullføre økta. I morgen starter dagen med trening i basseng – det tror jeg blir godt for kroppen.