Uke 3 – mandag

Hvilken herlig dag!

SÅ glade blir man av å være ute på skitur!

For min del kunne ikke uka startet bedre enn med en hel dag ute. Vi dro fra Feiring kl 09 og kjørte litt over 1 time til skistedet Budor. Her rigget vi oss til i en stor, flott lavo før det bar ut på tur. Det var opp til hver og en om man ønsket å gå på beina eller på ski. Det var også mulig å gå ulike distanser i ulikt tempo. Nina, Hege og Odd Erling hadde ansvar for hver sin gjeng på ski, slik at også denne turen ble individuelt tilrettelagt. Vi gikk i fantastiske nyoppkjørte løyper i lett og fint terreng. Mildt vær og null vind gjorde turen ekstra herlig. For noen var dette første skitur etter operasjon eller på mange år, så det var mange følelser i sving der ute i løypene. Selv følte jeg på en blanding av uendelig lykke over å faktisk kunne være ute og gå på ski, men også en liten frustrasjon over å bli så fort sliten og et ønske om å orke mer. Men uansett var det en flott opplevelse å være sammen med så mange herlige mennesker som til tross for sin historie og sine utfordringer er ute på tur og nyter livet.

 

Laksepakker på bålet

Resultatet

Vel tilbake i lavoen var det tid for lunsj – hjertevennlig selvsagt 🙂 Grønnsaker og laks i folie på bålet smakte helt nydelig. Til dessert frukt med kanel (også på bålet) med vaniljekesam

 

 

 

 

 

Så var det tid for konkurranse! Vi leide rattkjelker og hjelm og tok skiheisen opp til en egen akebakke i skianlegget. Det skal ikke nevenes navn 🙂 men noen av de ansatte innehar et over gjennomsnittet stort konkurranseinstinkt, så her var det bare å gyve løs og forsøke å henge med i svingene. Det gikk til tider utrolig fort, og krevde sin mann og kvinne å ikke miste balansen og havne til skogs. Kjempe artig og en super avslutning på en minnerik og på alle måter hyggelig dag.

Klare til start!

Odd Erlig innser at slaget er tapt og tar beina fatt

 

Morro, ja 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake på Feiring ventet stekt sei til middag. Noen gikk så en tur i bassenget, mens andre (les meg) tok en lang, god middagslur…..

Sliten i kroppen på en god måte tar jeg tidlig kveld i dag, klar for morgendagens utfordringer.

God natt!