Uke 3 – Fredag

Fredag – igjen

I dag startet dagen med intervalltrening i styrkerommet. En effektiv og artig time der vi trente intervall både på sykkel, tredemølle, steppbrett, elipsemaskin og romaskin. Hver økt var på 4 minutter. Første pause var 4 minutter, så 3 minutter og 2 minutter. Dette var virkelig en time som satt fart på pumpa, og det var ikke lett å holde seg innenfor anbefalt ”grense”.

Fredag er korte dager, så andre og siste post på programmet var avspenning/autogen trening. Vi lå på myke matter med pledd over oss og gjennomførte en avspenningsøkt for hele kroppen. Det er flott å få noen ”redskaper” som kan hjelpe til å stresse ned og hente seg litt inn. Håper jeg kan klare å ta dette med meg hjem i hverdagen.

Så var det lunsj før det var hjemreise for mange på gruppa. Flere av de som bor i nærheten reiser hjem i helgene. Bortsett fra en liten tur inn til Oslo på dagen i morgen, så skal jeg være her på Feiring denne helgen. Det skal bli godt å bare ta det med ro og lade opp til siste uke. Mandag er det intervall i bakke igjen…..

God helg alle sammen 🙂