Uke 2 – Torsdag

Spinning, styrke og snart helg og hvile


Å starte dagen med spinning er ikke noe jeg i min villeste fantasi hadde trodd jeg skulle gjøre, men det meste går med god motivasjon og veiledning. Vi trener ut i fra noen som kalles Borg skala. Dette er en skala der vi alle har fått beskjed om hvor vi kan/skal ligge på bakgrunn av testen som ble gjort da vi ble skrevet inn. Dagens spinningsøkt var derfor satt opp i forhold til denne skalaen, også måtte hver og en sørge for at vi holdt oss innenfor vårt anbefalte område. Det var en hard, men herlig time.

 

 

 

Det var akkurat tid til en rask dusj før gruppesamtale. Selv om vi deltagere prater mye sammen gjennom dagen er det veldig fint med tid satt av til dette også. Vi snakket om hvordan det å ha en hjertefeil påvirker oss nå og hvordan det har påvirket oss, delte erfaringer og utfordringer. En viktig og bra time som vi også skal ha igjen neste uke.

Etter lunsj hadde jeg samtale med sykepleier Nina. Det er alltid godt å prate med henne. Hun er den store tryggheten, roen og ”Mammaen” her. Vi snakket om hvordan det går med meg, hvordan jeg forholder meg til restriksjonene og om viktigheten av å ikke presse meg selv for hardt. Vi gikk også igjennom testen som ble tatt da jeg kom inn, samt blodprøvesvar.

Så var det bare å hoppe i treningstøyet igjen og gyve løs på en runde styrketrening. Jeg kjente spinningen godt i beina, så det var ikke dagen for å legge på vekt. Men det ble en god økt allikevel, godt motivert og guidet av fysioterapeut Hege og idrettspedagog Odd Erling.

Odd Erling! Idrettspedagog, motivator og humørspreder – til tider oppned

Boeuf Bourguignon til middag 🙂 Det hadde jeg gledet meg til hele uka, og den skuffet ikke!

På kvelden var det Yoga igjen. En fantastisk måte å avslutte en travel og slitsom dag på. Uka har gått kjempe fort, men jeg kjenner at kroppen gleder seg til helg og hvile.