Uke 2 – onsdag

Trim og matlaging

Det var noen tunge og slitne ben jeg våknet med i dag, så det var godt første time var teori. Helse og livsstil med fokus på viktigheten av fysisk aktivitet for oss med hjertefeil og kondisjon. Hva er egentlig kondisjon? Hva gjør den med oss og hva avgjør vår kondisjon? Spennende!

Det var kun en time med trening på dagnes plan, og det var på ball. Odd Erling ledet oss gjennom en både tung og artig time der alle øvelser ble gjort med eller på en stor ball. Flott trening for hele kroppen med mye fokus på stabilitet og kjernemuskulatur.

Vi har hatt teori om hjertevennlig kosthold, og i dag var det tid for å prøve dette ut i praksis på treningskjøkkenet. Menyen bestod av både fisk, kjøtt og vegetar. Vi lagde 8 – 9 forskjellige retter som vi så spiste sammen etterpå. Det var veldig gode retter, enkle å lage og ikke minst: sunne J Linsesuppe, laksenuggets, grønnsaksgrateng, tunfisksalat, torsk med grønnsaker og scampi i kokosmelk var noen av rettene. Til dessert deilig yoghurtpanacotta med limemarinerte bringebær. Med så mye god mat var det jammen ikke lett å spise fornuftig, så vi ble mer enn mette!

SÅ glad blir man av å lage hjertevennlig mat 

Noe godt i farta!

Sunn og kjempe god dessert

 

Etter mye god mat, og ”kun” en treningsøkt var vi 3 stykker som gikk ut en tur etter middag. Det var kaldt, men vindstille og fint. Med hyggelig selskap og mye å prate om går tiden fort, så da vi kom tilbake hadde vi vært ute og gått i 1 1/2 time. Håper ikke det straffer seg når det er spinning i morgen kl 08:45 🙂