Uke 2 – Fredag

Neste stopp: Helg!

Hvor blir tiden av? Nå er det fredag igjen, og allerede halvveis i oppholdet her på Feiring. Dagen startet med hjertetrim, kategori grønn etter Borg skala. Det vil si at timen ikke skal være så altfor anstrengende, men det ble jammen tungt nok. All trening denne uka merkes godt i kroppen, så det var en slitsom time. Hjertetrim i dag var med andre øvelser enn sist. Vi brukte kun egen kroppsvekt og utførte diverse øvelser i sirkel og på matte. Herlig trening til tross for visse protester fra kroppen.

 

Pasientombud fra LHL kom så for å snakke om pasientrettigheter for hjertesyke. Jeg hadde annen individuell samtale og deltok ikke på denne undervisningen, men de som var der kunne fortelle om masse nyttig og viktig informasjon om blant annet førekort, sykepenger, reiseforsikring, egenandeler, sykepenger, arbeidsavklaring og pensjon. Jeg fikk utskrift av presentasjonen, så jeg får lese meg opp på egenhånd.

 

Kort dag i dag, så nå er programmet over og helgen kan starte. Mandag blir det aktivitetsdag ute hele dagen; gjett om jeg gleder meg! Da blir det ski, lavo og lunsj i det fri. Hurra!!

God helg alle sammen 🙂