Uforglemmelig aktivitetsdag

– Den beste dagen i mitt liv, sa Ella etter snøscooterturen.

De vet ikke hva de gikk glipp av, alle de som ikke møtte opp på Egge i Lier lørdag. Men for Ella (8 1/2), ble det den beste dagen i hennes liv.

Snøscooterkjøring i opp mot 100 kilometer i timen, terrengkjøring i skogen, 600 meter lang akebakke og en hyggelig mann som kjører deg på toppen igjen når aketuren er ferdig. Med kakao og vafler innimellom. Kan det bli bedre?

Foreningen voksne med medfødt hjertefeil region sør, hadde invitert hele VMH, samt en del fylkeslag i Foreningen for hjertesyke barn til akedag på på Egge i Lier. Initiativtaker Katie Greet Toivonen sto klar med vaffelpressa, og hadde fått både vaffelrøre, sjokoladedrikk og gaveposer til barna fra den lokale Kiwibutikken.
Det var ikke så mange som møtte opp, men de som kom fikk en herlig dag i snøen. For Ella og småsøstrene ble det en dag med fart og spenning som de sent vil glemme.
VMH region sør satser på flere aktivitetsdager….og har i hvert fall vaffelrøre igjen. Takk til Katie, Maja, region sør og deres støttespillere for et fantastisk arrangement!

VMHakedagKatie
Katie ved vaffelpressa.

VMHakedagMaja
Leder i VMH region sør, Maja Bruu Tanum, koser seg på rattkjelken.

VMHakedagTrekk
Det beste med aketuren var nesten at man fikk skyss opp igjen!

VMHakedagfolk
Det var lite folk, men veldig god stemning på arrangementet.