Stor jubileumsgave fra FFHB

Voksne med medfødt hjertefeil (VMH) er tildelt en sjenerøs gave på hele 50.000 kroner fra søsterforeningen FFHB i anledning foreningens 10 årsjubileum!

– Jeg er utrolig imponert over dere og den organisasjonen dere har blitt i løpet av disse 10 årene, sa generalsekretær i Foreningen for hjertesyke barn (FFHB),Helene Thon, da hun fikk anledning til å overraske Kari Anne Pedersen, styreleder i VMH, med en gavesjekk under VMHs digitale lotteri og juleshow torsdag 10. desember.

Fordi pandemien har sparket bein under den planlagte feiringen av 10-årsjubileet til VMH (Voksne med hjertefeil) har FFHB manglet en anledning til å få overrakt den storstilte gaven. Men denne kvelden fikk de endelig muligheten.

– Dere er en organisasjon som har stått på og vokst til å bli en viktig organisasjon i løpet av de 10 årene dere har eksistert. Det å få lov til å følge med på jobben dere har gjort og fortsatt gjør er en fornøyelse. Gaven på 50.000 er fra alle oss i FFHB; administrasjonen, tillitsvalgte og alle medlemmer, sa Thon.

VMH ble opprettet i april 2010. Initiativet kom fra Foreningen for hjertesyke barn (FFHB), som siden 1976 har jobbet for hjertebarn og deres familier. VMH har i dag nær 600 medlemmer, og antallet er stigende.

De 50.000 kronene skal brukes på en fagaktivitet for VMHs medlemmer. Gaven kom som en kjempestor overraskelse på leder Kari Anne Pedersen og alle andre i foreningen. Pedersen ble svært rørt over både pengene og de varmende ordene fra FFHBs generalsekretær.

– Tusen, tusen takk! Vi lover at pengene virkelig skal komme våre medlemmer til gode, sa hun etter å ha fått summet seg litt.

– På vegne av hele VMH takker vi av hele vårt hjerte for den storslagne gaven! Vi i Voksne med medfødt hjertefeil setter enormt stor pris på det gode og viktige samarbeidet med dere i Foreningen for hjertesyke barn. Denne gaven vil komme godt med i vårt videre arbeid. Igjen tusen takk, supplerer Anne Giertsen, daglig leder i VMH.

Bilde: Helene Thon (t.v.) i FFHB overrakte jubileumsgaven til VMHs styreleder Kari Anne Pedersen.