Still ditt spørsmål nå!

Er det noe du gjerne skulle spurt en kardiolog eller psykolog om? Benytt sjansen nå – etter nyttår kan det være for sent!

Hvor ofte skal man gå på kontroll? Kan aorta bli for trang flere ganger? Hvordan skal jeg overvinne flauheten over arret mitt? VMH kan hjelpe deg med det du lurer på. Under vår Spør eksperten-spalte kan du stille ditt spørsmål helt anonymt til psykolog Torun Vatne og hjertelege Thomas Möller. De garanterer svar til alle.

– Vi vet at unge og voksne med medfødt hjertefeil har mye de lurer på. Man tror kanskje det må være noe stort og alvorlig, men det trenger det absolutt ikke være. Det vi ofte ser er at mange ikke tør å ta sjanser, eller at de har lav selvfølelse og trenger å få troen på at de også kan få til ting. Mange bekymrer seg også for kroppslige ting og kan få tips om hvordan man kan håndtere slike tanker. Det er ofte enkle spørsmål som det er viktig å få svar på. Nå håper jeg mange benytter anledningen til å spørre, sier psykolog Torun Vatne.

Spørsmål og svar-tjenesten er en de av et prosjekt finansiert av Extrastiftelsen Helse- og Rehabiliteing. Finansieringen varer ut 2013, og Foreningen voksne med medfødt hjertefeil har per nå ingen nye finansieringskilder til å kunne betjene denne tjenesten. Vi oppfordrer derfor alle til å sende inn spørsmål nå i år!

Det gjør du enkelt her. (se alle spørsmål og svar her, tjenesten er fortiden ikke i drift)