Sommertreff på Rypetoppen

25. – 27. august arrangeres årets sommertreff med VMH. I år går turen til region midt og Rypetoppen, og påmeldingsfristen er 9. juli.

I år tar VMH en pause fra «Hårete Mål»-tradisjonen og inviterer til sommertreff for alle medlemmer i foreningen. Det blir i år en helg fylt med utfordringer for store og små, samt mye sosialt samvær, lover arrangørkomiteen.

Turen går til trivelige Trøndelag og til Rypetoppen Adventure Park i Meråker, hvor man får utfordret sine klatreferdigheter. Her finnes det 17 klatreløyper i trær og fjell og 20 zipliner med ulike vanskelighetsgrader. Meråker ligger ca. 1,5 times kjøring fra Trondheim.

Aktivt program

Programmet starter med felles transport fra Værnes flyplass fredag 25. august. Så blir det middag i leiren.

Lørdag er det først et lite sikkerhetskurs før det blir klatring for alle som vil og felles lunsj. Etter lunsj blir det mer klatring eller ulike turmuligheter i området. På kvelden står middag og ulike aktiviteter som kano eller Sup (padlebrett) på programmet. Søndag kan man delta på sosiale aktiviteter frem til lunsj og avreise.

Informasjon om leirstedet og aktivitetene finnes på www.rypetoppen.no

Egenandelen på 500 kroner dekker to overnattinger i lavvo, to frokoster, to lunsjer og to middager, dagskort til parken og felles transport fra/til Værnes Lufthavn. Ikke-medlemmer (og barn) kan også delta, men må da dekke alle utgifter selv. Tilbudet og egenandelpris gjelder for medlemmer av VMH. Priser for dette står i Rypetoppen-invitasjon.

Reisestøtte

I tillegg dekker VMH inntil kroner 1000 for reisen for medlemmer, forutsatt at reiseutgiftene er på mer enn 300 kroner. Ikke-medlemmer og barn må betale hele reisen selv. Flybilletter og eventuelt annen transport må bestilles av deltagere. Reiseutgifter må legges ut for selv, men reisetilskuddet utbetales etterskuddsvis mot kvitteringer og ved innsendelse av reiseregningsskjema.

Drikke til maten, eventuelle ekstrakostnader under reiser, taxi eller parkering ved flyplassen, og ekstrautgifter til særskilte aktiviteter som ikke er inkludert i dagskortet dekkes ikke.

Det er bestilt tre lavvoer hvorav en er forbeholdt de som reiser med barn. Lavvoene har tregulv og trevegg. Det er også mulig å bruke eget telt om du ønsker å ta med dette. Alle må ha med sovepose og liggeunderlag selv.

Info og påmelding

Påmeldingsfrist er 9. juli og påmelding sendes på e-post til daglig leder Anne. Deltakelsen bekreftes ved å betale egenandelen ved påmelding og innen fristen. Dette betales inn på konto 1503 40 36168 og merkes med Sommertreff 2017. Merk også innbetalingen med ditt navn.

Merk deg at VMH forutsetter at hver enkelt deltager er selvhjulpen og at det er medisinsk forsvarlig å delta på arrangementet. Foreningen har ikke medisinsk personell til stede, og den enkelte deltar på eget ansvar. Alle deltakere på et arrangement skal informere om spesielle behov ved påmelding. Dette gjelder allergier, medisinske behov, kognitive eller fysiske begrensninger eller andre ting. Deltakere som behøver ekstra assistanse enten i form av ledsager eller medhjelper, plikter å oppgi dette ved påmelding.

Invitasjonen finner du her: Rypetoppen-invitasjon

Region midt gleder seg til sommerens store begivenhet og håper riktig mange fra hele landet melder seg på. Velkommen!