Snart Maraton

Fra fjorårets arrangement.

Det begynner å haste hvis du har tenkt å være med i Team VMH på Oslo Maraton i år.

Oslo Maraton 2013 går av stabelen 21. september. Etter suksessen i 2012 vil vi også i år gi vårt bidrag for at flest mulig med medfødt hjertefeil deltar på en av distansene i Oslo Maraton. VMH fikk i fjor midler fra Helsedirektoratet som skulle brukes for å folk som ellers ikke ville deltatt til å bli fysisk aktive. Vi har noen penger igjen, og disse skal brukes på årets maratonfest i hovedstaden. Løpet går av stabelen lørdag 21. september. Du kan stille i distansene 3 kilometer, 10 kilometer (fulltegnet), halvmaraton (21 kilometer) eller maraton (42 kilometer). Meld deg på via Oslo Maratons hjemmesider og oppgi «team VMH» i påmeldingen. Da kan du få tilbakebetalt påmeldingsavgiften mot kvittering – og vi dekker inntil 650 kroner per person.Du får også en egen, spesiallaget VMH-T-skjorte på kjøpet.
Reise og opphold må deltakerne i år betale selv, men blir det penger til overs så lover vi å bruke det til noe fint for alle VMHere som deltar!
Bestill gjerne din overnatting på Perminalen hotell i Oslo, der vi var sist. Det har utrolig sentral beliggenhet, bra service og er billig.
Har du spørsmål, kontakt styremedlem Morten Hansen på telefon 478 90 073 eller epost hanmorten@gmail.com