Ser positivt på hjertefeilen

– Jeg velger å se på hjertefeilen min som en fordel. Jeg tror det har gitt meg større forståelse og innlevelse i forhold til andre mennesker, sier Torun Brandvold til IA-nytt Oslo.

Torunn tror hjertefeilen har hjulpet henne til å se den enkelte og forstå deres situasjon bedre. – En annen fordel er at jeg får god helsemessig oppfølging, noe som reduserer mulighetene for andre helseplager, avslutter Torunn Brandvold med et smil.

Torunn Brandvold har en medfødt hjertefeil, men bortsett fra å ta hensyn til det, representerer hun det som er svært typisk for unge med nedsatt funksjonsevne i dag: Arbeidskraft, kompetanse, pågangsmot, utholdenhet og en bredde i bakgrunn og livserfaring som vil kunne tilføre arbeidsplassen din noe nytt.
Torunn Brandvold var med i Jobbstaffetten i fjor, og har erfart hva et inkluderende arbeidsliv innebærer i praksis.
Les mer om hennes erfaringer på side 3 i IA-Nytt Oslo.