Prøveopphold på Feiring

21. – 22. august inviterer Voksne med medfødt hjertefeil til et lite prøveopphold på Feiringklinikken. Her kan du oppleve vakre og idylliske omgivelser langs Mjøsa, bli kjent med nye folk, og se med egne øyne hva et rehabiliteringsopphold innebærer.

Takket være midler fra Mills, har Voksne med medfødt hjertefeil gleden av å invitere 15 heldige medlemmer til et Lunsj-Lunsj seminar fra fredag 21. til lørdag 22. august på Feiringklinikken. Her vil du få en introduksjon om hva rehabilitering er og hvordan et opphold vil gjøre deg godt.

Feiringklinikken er et godt sted å være for hjertesyke og livsstilsendring går som en rød tråd gjennom rehabiliteringstilbudet. Det tverrfaglige teamet er opptatt av individuelt tilpasset opplegg for alle, og består av leger, psykolog, sykepleiere, fysioterapeuter, idrettspedagoger, attføringskonsulent, kostholdsveileder og ernæringsfysiolog. Feiringklinikken kan tilby varmebasseng, lek og moro i gymsal, Frisbeegolf, biljard, flott strand og fine turmuligheter langs Mjøsa.

På dette Lunsj-Lunsj seminaret vil du få en kort innføring i hva som kan vente deg under et rehabiliteringsopphold. Du skal føle deg trygg og du vil bli individuelt fulgt opp. Sykepleier og lege vil sørge for det. Hjertevennlig kosthold vil være en rød tråd gjennom dette seminaret, og du får bli med å lage deilige tapasretter. Treningspedagoger vil vise oss hvor gøy det er å være i bevegelse, så gøy at du ikke tenker over at dette er trening.

Invitasjonen til dette arrangementet er sendt alle medlemmene på epost, og du finner den også her. Det er førstemann til mølla og begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist er 5. juli.

Et opphold på Feiringklinikken er en vitamininnsprøytning for både kropp og sjel. På dette mini-oppholdet kan du få en innføring i hva et opphold innebærer.

FeiringFrisbeeFeiringGapahukFeiringMatlaging