Nytt webinar 16. mars

Å eie ro i uro handler om å stå støtt i livet når det meste gynger.

Anette Myrvang, rådgiver i spesialisthelsetjenesten, vil holde et foredrag som viser deg at livsmestring ikke handler om personlighet eller ferdigheter, men like mye handler om å ha tenkt igjennom strategier for endring og ikke minst ha konkrete metoder for ro når livet røyner på.

Bli med på nok et interessant foredrag sammen med VMH. Meld deg på her:

https://zubarus.com/signup.php?eventId=3201

Husk at du må oppgi enten mobilnummeret eller e-postadressen din for å få tilsendt en kode for å melde deg på. Koden må så skrives inn, og du bekrefter deretter påmeldingen din ved å trykke «NESTE» og «OK». Først når du får en kvitteringsmelding/mail er du påmeldt.

Link til webinaret blir sendt alle påmeldte samme dag som det holdes, altså den 16. mars.

Dette skriver Anette om temaet hun skal snakke om:

Noen ganger merker vi livet i magen. Som en tung klump eller som en sitrende glede. Noen ganger merker vi livet i hodet. Som en tyngde eller letthet som ingen kan forklare. Noen ganger merker vi livet i pusten. Som litt for korte inn og utpust – eller som lysten til å trekke et skikkelig åndedrag. Når vi føler livet for mye – for lenge kaller vi det ofte stress.

Se for deg at du seiler ned igjennom det som vi så fint kaller «Livets elv». For at livet/elva skal være levende – for at vi skal være levende – må det være en viss bevegelse. Det vet vi. Men noen ganger kommer det stryk og fossefall som kan være vanskelig å takle uten å kunne noen teknikker for akkurat dette.

Velkommen til webinar!

Invitasjon som pdf: Invitasjon Å eie ro i uro webinar mars 2021