Nyhet: Sykkelklær i VMH-design!

VMH på to hjul: Nå kan du bestille sykkeldrakt og sykkelutstyr med VMH-logo. Men fort deg med bestillingen: Muligheten er bare åpen til 7. april!

Et av medlemmene i Foreningen voksne med medfødt hjertefeil (VMH), sykkelentusiast Rune Larsen, har tatt initiativ til dette tilbudet. Utgangspunktet var at han selv ønsket sykkelklær med VMH på ryggen. Så synes han at flere skulle få muligheten til å promotere foreningen og vise hvem de er når de er ute og sykler.

Dette er svært slitesterke produkter av meget høy kvalitet fra en leverandør som leverer til en rekke sykkelklubber i eliteklassen. Prisene er derfor ikke av de rimeligste. Man kan kjøpe hele eller deler av kolleksjonen. Det er klær og utstyr både til kvinner og menn, og det finnes et uttall ulike modeller og kvaliteter å velge mellom. På nettsidene finner du også en størrelsesguide.

Noen priseksempler:
Kortermet sykkeltrøye, hel glidelås kr 479, sykkeljakke fra kr 879 til 1 319, shorts kr 559, langbukser kr 519, hansker kr 159, skotrekk kr 399.
Prisene er ekskl. mva. Alle prisene finnes på bestillingssiden.

Bestill i dag!
Sykkelutstyr med VMH-design kan kun bestilles i perioden 19. mars – 7. april, og ved å gå inn på

hjemmesiden for bestilling:
(https://www.originalshop.no/1/1.0.1.0/59/1/)

Brukernavn (prosjektnavn): ffvmhf
Passord (prosjektpassord): ffvmhf2013

RuneLarsen1

– Sykling gjør meg sterkere

Initiativtaker Rune Larsen (bildet) om hvorfor sykling er blitt så viktig for ham:

«Jeg heter Rune, er 42 år og har en alvorlig medfødt hjertefeil. Jeg har alltid vært glad i å bevege meg, men har hatt en del begrensninger. Utfordringen har derfor vært å finne en aktivitet som passer meg og min hjertefeil.
Etter å ha prøvd meg på flere ulike aktiviteter, begynte jeg å sykle. Jeg fant fort ut at dette var tingen for meg! Jeg fikk til å trene både lengre per økt og oftere enn tidligere. For meg har det vært den mest effektive treningsformen, og i tillegg minst belastende. Ikke minst er det deilig med påfyll av energi og frisk luft i en og samme økt. I 2011 var jeg igjennom en stor hjerteoperasjon. Årene med sykkeltrening gjorde meg helt klart mye sterkere rustet både under og etter operasjonen – og både fysisk og psykisk. Dette var noe også legene på Rikshospitalet bekreftet. Ettersom jeg alltid har vært glad i å sykle, synes jeg det nå er ekstra morsomt å kunne tilby alle i VMH et helt nytt designet sykkelantrekk. Benytt muligheten til å få dere et nytt sykkelantrekk, samtidig som vi kan reklamere for VMH.»