Diagnosekurs utsatt igjen

Mannekurset som var berammet 9. november, er nå utsatt på ubestemt tid. På grunn av Covid-19, er allerede  kurset «Ung med hjertefeil – hva nå», som skulle vært arrangert 8. og 9. oktober, utsatt til 11. og 12.mars 2021.

Oppdatert 27.10.20: Sistnevnte kurs er for deg mellom 18 og 26 år og din nærmeste. Det arrangeres som før ved OUS Rikshospitalet.

Det planlagte Mannekurset som skulle bli arrangert 9. november, er nylig utsatt på ubestemt tid. Her var det lagt opp til at alle – inkludert foredragsholderne – skulle være menn. Og selvsagt arrangeres det på en man(n)dag. Men når det blir, vites ikke.

Begge kursene er et samarbeid mellom Lærings- og mestringssenteret ved OUS Rikshospitalet, Kardiologisk avdeling og Voksne med medfødt hjertefeil.

En perfekt anledning til å lære mer om hjertefeilen din og møte andre i samme situasjon.

Spørsmål kan stilles til Lmskkt@ous-hf.no

Invitasjonene finner du nedenfor. Merk at dato for mannekurset ikke stemmer!

VMH anbefaler alle å delta på slike kurs. Her kan du lære mer om hjertefeilen din og møte andre i samme situasjon. Et tverrfaglig team bestående av kardiolog GUCH-sykepleier, sosionom og rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret bidrar med fagkunnskap, og en bruker (pasient) deler sine erfaringer.

På ungdomskurset inviterer VMH til middag torsdag kveld, mens vi inviterer til pizza på Peppes i Karl Johan kvelden før mannekurset. Her kan du bli bedre kjent med de andre kursdeltakerne og foreningen – og det er gratis!

Invitasjon til mannekurs: Brosjyre nov

Invitasjon til ungdomskurs:Brosjyre mars2021