Diagnosekurs utsatt

På grunn av Covid-19, må kurset «Ung med hjertefeil – hva nå», som skulle vært arrangert 8. og 9.oktober, utsettes til 11. og 12.mars 2021.

Oppdatert 14.09.20: Kurset er for deg mellom 18 og 26 år og din nærmeste. Det arrangeres som før ved OUS Rikshospitalet.

Det planlagte Mannekurset arrangeres etter det vi vet fortsatt 9. november. Her vil alle – inkludert foredragsholderne – være menn. Og selvsagt arrangeres det på en man(n)dag.

Begge kursene er et samarbeid mellom Lærings- og mestringssenteret ved OUS Rikshospitalet, Kardiologisk avdeling og Voksne med medfødt hjertefeil.

En perfekt anledning til å lære mer om hjertefeilen din og møte andre i samme situasjon.

Spørsmål kan stilles til Lmskkt@ous-hf.no

Invitasjonene finner du nedenfor.

VMH anbefaler alle å delta på slike kurs. Her kan du lære mer om hjertefeilen din og møte andre i samme situasjon. Et tverrfaglig team bestående av kardiolog GUCH-sykepleier, sosionom og rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret bidrar med fagkunnskap, og en bruker (pasient) deler sine erfaringer.

På ungdomskurset inviterer VMH til middag torsdag kveld, mens vi inviterer til pizza på Peppes i Karl Johan kvelden før mannekurset. Her kan du bli bedre kjent med de andre kursdeltakerne og foreningen – og det er gratis!

Invitasjon til mannekurs: Brosjyre nov

Invitasjon til ungdomskurs:Brosjyre mars2021