Ny lederduo i VMH

Morten Eriksen (41) og Frøydis Løvberg Lien (22) er ny lederduo i Voksne med medfødt hjertefeil.

MortenogFrøydisPasientforeningen Voksne med medfødt hjertefeil (VMH) avholdt sitt 3. ordinære Landsmøte på Gardermoen 8. – 10. april.

SE BILDENE FRA LANDSMØTET I VÅRT BILLEDGALLERI

Etter fire år som leder, og to år som medarbeider/prosjektleder/frivillig i organisasjonen, takket Marit Haugdahl etter eget ønske av som leder denne helgen. Ut av styret gikk også nestleder Torunn Fjær-Haugvik, som har hatt verv i landsstyret i foreningen siden oppstarten i 2010. Også Gro Elin Seberg, som representerte region midt i landsstyret, takket for seg denne helgen.

Takker for tilliten

Ny leder i Voksne med medfødt hjertefeil er Morten Eriksen fra Jessheim. Yrkessjåføren har fire års erfaring i landsstyret, som regionrepresentant for region øst. Han er også leder av VMH region øst.

– Jeg ønsker å takke for tilliten. Jeg vet at det å bli en ny Marit eller Torunn kan jeg bare glemme, fordi de er helt unike. Jeg vil takke både dem og de andre tillitsvalgte som nå takket for seg for den jobben de har gjort, sier Morten Eriksen.
– Vi skal gjøre vårt beste for å lede VMH videre på vår måte, legger han til.

Hopper etter Wirkola

Frøydis Løvberg Lien fra Hol/Mjøndalen er ny nestleder i foreningen. Den snart ferdigutdannede sykepleieren har vært varamedlem i styret siste periode, er leder av region sør i foreningen, og også leder av Ungdomsutvalget ved Oslo Universitetssykehus.

– Jeg syns det er kjempestas å få tilliten etter forholdsvis kort tid i foreningen, men jeg kjenner litt på følelsen av å hoppe etter Wirkola etter den avtroppende lederduoen. Når det er sagt, er jeg er sikker på at Morten og jeg finner vår måte å gjøre dette på, og dette skal vi klare! Jeg gleder meg til å ta fatt på alle oppgavene, sier Frøydis Løvberg Lien.

Resten av styret

VMH_Hele_styret

Fra venstre: Moïra Warner, Eirik Møklegård, Line Skåtøy, Jarl Holm, Kari Anne Pedersen, Frøydis L. Lien og Morten Eriksen.

Det nye styret i VMH består ellers av:
Jarl Holm (ny) fra Nes, representerer region øst.
Eirik Møklegård (ny) fra Arendal, representerer region sør.
Line Skåtøy (Haugesund) er fortsatt representanten fra region vest.
Moïra Warner (ny) fra Trondheim representerer region midt, mens Kari Anne Pedersen fra Tromsø er VMHs representant fra nord. Pedersen har sittet i styret siden foreningen ble opprettet i 2010, og sitter også i styret til Stiftelsen Organdonasjon.