Mestring med Funkis: Nytt nettkurs

Studieforbundet Funkis gjør et nytt forsøk med nettkurset Mestring med Funkis. Ny dato blir mandag 14. september.

Studieforbundet Funkis setter opp igjen nettkurset Mestring med Funkis. I en tid hvor mange må holde seg hjemme, et midt i blinken med et kurs som du kan delta på i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er pc, nettbrett eller smarttelefon og tilgang til nett!

Diagnoseuavhengig og brukerstyrt

Mestring med Funkis er, som tittelen sier, et mestringskurs. Det er diagnoseuavhengig og helt brukerstyrt, og går ut på at mennesker med ulike helseutfordringer og livssituasjoner hjelper hverandre med å sette ord på vanskeligheter og hindringer.

Mestringsplan

Neste skritt er å bestemme seg for passende delmål (mestringsplaner) og deretter gjennomføre disse med de forutsetninger hver og en har.

Kurset har fokus på mestring, som følge av små eller store endringer den enkelte deltaker ønsker å gjøre. Målet er økt livskvalitet og en bedre hverdag.

Flere fordeler med nett

Å møtes på nett har mange fordeler, ikke minst for mennesker som har nedsatte funksjonsevner, eller som av ulike årsaker ikke kan eller ønsker å treffe andre i et fysisk rom, og for deltakere som bor langt unna kurslokalet.

Kurset spenner over flere aktuelle tema, har ifølge arrangøren et rikholdig bibliotek og to kyndige veiledere.

Mestring med Funkis på nett

Tidspunkt: oppstart mandag 14. september

Varighet: seks uker

Påmelding: Funkis v/ Elin Sollid: e-post elin@funkis.no/tlf. 47 45 94 71

Frist for påmelding: 10. september

Pris: 500 kroner

Les mer: http://www.funkis.no/node/732