Meld deg på til Donasjonsuka

Stiftelsen Organdonasjon har åpnet for påmelding til Donasjonsuka 2020, som vil bli arrangert i perioden 19. – 26. september.

Årets materiellpakker inneholder plakater som de frivillige kan henge opp i sitt nærmiljø, selvklebende merke, i tillegg til ti Donorkort-brosjyrer.

På grunn av viruspandemien går de bort fra å dele ut give-aways i år, og materiellpakkene er derfor ikke så store som tidligere. De anbefaler derfor å bestille en hver dersom man er flere som vil gjøre dette sammen.

«Vi håper du vil være med å skape aktivitet og oppmerksomhet om organdonasjon i ditt nærmiljø, selv om det blir på en litt annen måte i år!», skriver informasjonssjef Aleksander Sekowski i Stiftelsen Organdonasjon i en epost til VMH.

Tar du utfordringen? Donasjonssaken trenger din støtte mer enn noen gang! Nye tall fra Oslo universitetssykehus viser nemlig en nedgang i antall transplantasjoner så langt i år, sammenlignet med fjoråret: https://organdonasjon.no/faerre-organdonasjoner-ventelistene-for-nyre-oker-kraftig/

Gå til påmelding her