Mats klar for The Stream

Fredag har TV2s nye fredagsunderholdning The Stream  première. Vær med å heie frem «vår» mann, Mats Svendsen.

thestream2

Hjertesyke Mats Svendsen er en av de 100 utvalgte som er med videre i konkurransen når den nå skal utspille seg i beste TV-tid på fredagskveldene.

«Da jeg fikk spørsmål om å delta, øynet jeg ikke bare en fantastisk sjanse til å ta et stort steg i retning drømmen om en karriere innen musikk. Jeg så også en gylden mulighet til å vise at også unge kan rammes av hjertelidelser», skriver Mats på sin Facebook-profil kvelden før kvelden.
Mats meldte seg på med sangen «Living The Dream», en svært personlig sang som skildrer hvordan han og kona opplevde at livene ble snudd på hodet da Mats fikk sin diagnose.

«På denne måten ville jeg gi unge med hjertelidelser et ansikt og en stemme. Vise at vi finnes, og vise hvordan jeg takler min sykdom. Hjerte- og karsykdommer troner dessverre øverst på listen over dødsårsaker i Norge, så man kan på en måte si at sangen jeg valgte absolutt var tidløs og favnet bredt», skriver Mats videre.
Balladen ble såpass populær at den er en av de 100 bidragene som ble med videre etter konkurransens innledende runde.

Dette er The Stream

I musikkonkurransen The Stream ble auditionen flyttet hjem til deltakerne, som kunne laste opp sin egen musikk i ro og mak. De 100 mest streamede artistene på nettsiden ble invitert til en showcase hvor de møter Norges tre største plateselskap: Sony Music, Universal Music Group og Warner Music Group. Liker de det de hører går artisten videre, og etter flere utsilinger signerer plateselskapene sine favoritter.

Etter signeringen opptrer artistene live hver sending og låtene deres gis ut på Spotify. Til slutt står man igjen med en vinner.

Følg med på TV2 fredag klokken 20.00.

Heia Mats!