Løp med Stiftelsen Organdonasjon

Stiftelsen Organdonasjon har et løpende samarbeid med Oslo Maraton – og i den forbindelse skal de delta på løpet «3 km for alle» fredag 16. september. Vil du være med?

VMHs styreleder Kari Anne Pedersen, som også sitter i styret i Stiftelsen Organdonasjon, er klar. I tillegg har prosjektleder Thomas Louis Aasen (bildet) – som selv har medfødt hjertefeil – holdt av tre plasser til andre VMH-medlemmer.

– Jeg kommer til å jogge/gå dette løpet selv, og det hadde vært trivelig å få med seg noen flere med medfødt hjertefeil. Det vil være gratis å være med – og man vil få en grønn t-skjorte av oss som brukes under løpet, sier Thomas.

Farten avpasses slik at man kan fullføre løpet som en samlet gjeng, for her handler det ikke om å vinne, men om å delta!

«3km for alle» har vært borte fra Oslo Maraton-programmet noen år, men er nå tilbake. Eksakt startskudd for løpet er ikke satt enda, men selve arrangementet starter kl. 18.00 denne fredagen.
– Håper noen ønsker å være med på dette og skape litt oppmerksomhet om medfødt eller tidlig ervervet hjertefeil og aktivitet – og ikke minst om organdonasjon, oppfordrer Thomas.

Er du interessert i å bli med?

Send en epost til post@vmh.no og fortell hvorfor akkurat DU vil delta i «3 km for alle». Førstemann til mølla!

(Foto utlånt av Stiftelsen Organdonasjon)