Løp (eller gå) for medfødt hjertefeil

På Hjerteløpet den 24. oktober kan du løpe eller gå for en gave til Voksne med medfødt hjertefeil eller Foreningen for hjertesyke barn!

Meld deg på Hjerteløpet på Fornebu den 24. oktober. Løpet arrangeres i forbindelse med Kardiologisk høstmøte 2019. Det er ingen avgift for å delta, men en startkontigent betales av legemiddelselskapet Boeringer Ingelheim – men du bestemmer hvem deltakeravgiften går til. Bli med, og bidra til bedre helse og en god sak!

Norsk Cardiologisk selskap arrangerer sitt kardiologiske høstmøte på Scandic Hotell på Fornebu fra 24. til 26. oktober 2019. Sammen med Boehringer Ingelheim arrangerer de et hjerteløp torsdag 24. oktober, fordi de ønsker å stimulere folkehelsen og støtte opp rundt forebygging av kroniske sykdommer.

Det er altså gratis å delta – enten på en løpsrunde på 5 kilometer eller en gårunde på 3 kilometer. Alle deltakerne bestemmer hvilken organisasjon som får «sin» kontigent i gave fra Boeringer Ingelheim.

Arrangøren lover at traseen for begge distanser er lyssatt, godt merket og har løypevakter. EQ-timing vil sørge for tidtaking.

VMH og FFHB trenger også heiagjeng også! Både Voksne med medfødt hjertefeil og Foreningen for hjertesyke barn vil stille med en liten stand i start- og målområdet.


Påmelding direkte i EQ-timing

Hjerteløpets Facebookside

Hele programmet finner du på hjemmesidene til FFHB: