«Living The Dream»

Hjertesyke Mats Svendsen er med i TV2 programmet The Stream, med en sang hvor han skildrer hvordan han opplevde å bli hjertesyk som ung.

31 år gamle Mats fra Krokelvdalen forteller: – Jeg har meldt meg på en konkurranse hvor alt handler om å få flest mulig mennesker til å spille av mitt bidrag flest ganger! Jeg bidrar i konkurransen med låta «Living The Dream» som skildrer hvordan jeg opplevde å bli hjertesyk som ung. Utrolig kult at min faktiske hjertelege som ga meg beskjeden som endret livet fullstendig er med i musikkvideoen! Håpet er at deltakelsen min kan synliggjøre at også unge kan bli hjertesyk, og at det kan gi håp til andre i liknende situasjoner!

Hjertelegen heter Kristina Larsby, og grafen hun viser ham i musikkvideoen en ekte graf av hans egne prøveresultater.

Du kan se musikkvideoen til Mats her, og vil du lese mer av det Mats skriver på facebook kan du se her.

Mats_musikkvideo_hjertesyk