Ledige plasser på Et helhjertet liv

Fristen for påmelding til kurset «Et helhjertet liv» har nå gått ut. Kurset for par er fulltegnet, men vi har fortsatt noen ledige plasser på gruppe nr 2.

Ønsker du å delta på dette kurset, som er forbeholdt single medlemmer (25. – 26. april), send en e-post til torunn@vmh.no snarest!

«Et helhjertet liv» skal bidra til å skape en bedre livssituasjon for voksne med hjertefeil gjennom kunnskapen til Egil Halleland, som er tilknyttet Modum Bad. VMH har benyttet Egil Halleland ved flere tidligere kurs og foredrag. VMH ønsker å bidra til å styrke medlemmenes evne til mestring og generelle livskvalitet. Vi vil på disse samlingene fokusere på den styrken som ligger i å ha gjennomlevd de utfordringer som den enkelte har gjort. Et sentralt mål er at hver og en kan se at en medfødt hjertefeil og de erfaringer man har ervervet gjennom dette, kan sees på som en ressurs og ikke en hindring.

– Fokus på hvordan man tenker og føler om seg selv og livet er  viktig for god livskvalitet og mestring. Jeg ser fram til disse samlingene, sier Egil Halleland.

Invitasjon Et helhjertet liv