Hvem bør velges?

Det nærmer seg nytt Landsmøte i Voksne med medfødt hjertefeil. I den forbindelse ønsker valgkomiteen innspill fra medlemmene om mulige kandidater til verv.

Så nå vil de høre fra DEG!

Hvilke verv som er på valg, er ulikt fra år til år. Vervene som valgkomiteen skal sørge for kandidater til er Landsstyret (totalt syv personer) med to varaer fra hver region, i tillegg til kontrollkomite og valgkomite.

I §17 i vedtektene heter det at: «Valgkomiteen går ut til regionlag i god tid før Landsmøtet og ber om forslag til kandidater til ulike verv». Det har de allerede gjort – men forslagene kan komme fra alle medlemmer. Kjenner du noen som du tror kan egne seg – eller kanskje du har lyst til å bidra selv?

Valgkomiteen trenger innspill til kandidater innen 01. mars 2022. Ta kontakt med Eirin Syversen, Eirik Møklegård, Martine Kvanmo Akselsen og Liv Marit R. Nordli på epostadressen valgkomite@vmh.no

Bilde: Under VMHs landsmøte i 2020 foregikk det meste digitalt, men noen var samlet fysisk. Landsmøtet 2022 arrangeres på Skjetten mellom Oslo og Gardermoen.