Friluftshelg

Årets hårete mål i VMH er en spennende og morsom friluftshelg på Evje i Agder. Her kan du teste blant annet klatre- og padlekunnskaper, og tilbudet er lagt opp slik at alle skal kunne delta.

Siste helgen i august blir fylt med aktiviteter, kos rundt leirbålet og mye god latter i VMH-regi! VMH startet opp med en «Hårete mål»-tur allerede i 2011. Tidligere har VMH arrangert tur over Besseggen med båttur i fantastiske Jotunheimen, løpt og gått ulike distanser i Oslo Maraton, vi har testet brevandring på Svartisen, og i 2014 gikk turen til Preikestolen i Lysefjorden. Også da var det et tilbud til de som ikke kan eller vil gjennomføre den fysiske utfordringen, nemlig båttur i Lysefjorden. I 2015 skal vi utvide vårt bekjentskap med det våte elementet og du kan også teste dine klatreegenskaper. 2015 er Friluftslivets år, og denne helgen er helt i friluftsårets ånd, og alle deltakerne overnatter i lavvo.

Egenandelen på 1100 kroner dekker reise med billigste alternativ til Evje, to netter i lavvo, alle måltider og inntil to valgfrie aktiviteter. Blant aktivitetene du kan melde deg på er fjellklatring og rappellering, kanotur og SUP/elvebrett. Arrangementet finner sted i Evje, en time nord for Kristiansand, fra 28. til 30. august 2015.
Invitasjoner er sendt ut til alle medlemmene på epost og ligger også her.

TrollaktivBoardTrollaktivLavvo