Friluftshelg på Finnskogen

3. – 5. august inviterer FFHB og VMH til friluftshelg for medlemmer fra 18 til 26 år.

Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) og Voksne med medfødt hjertefeil (VMH) har den gleden av å invitere alle medlemmer mellom 18-26 år på en sosial friluftshelg den første helgen i august.

Turen går til Finnskogen i Hedmark fylke. Med på turen er Trond Strømdahl, som er turkamerat av Lars Monsen (som de fleste har sett på tv). Han vil gi en god innføring i hvordan vi kan nyte naturen. Han skal også fortelle spennende historier fra villmarka.

Det vil bli mulighet for å overnatte ute i telt eller hengekøye for de som ønsker det, men basen vil være på Finnskogstua der vi overnatter på dobbeltrom.

Det blir lagt opp aktiviteter som kano, luftpistolskyting og det blir masse tid til boblebad, bading i vannet og sosialt samvær.

Dette blir ei sosial helg med masse frisk luft som du ikke kan gå glipp av!


Egenandelen er på kr. 500,-, som dekker reiser til/fra Gardermoen fra ditt hjemsted, samt transport til Finnskogen, overnatting/mat og aktiviteter. Det er lik egenandel uansett hvilken reisemåte du velger.

Det er kun plass til 15 deltakere, så her er det første mann/kvinne til mølla!

Bindende påmelding med informasjon om navn, adresse, telefonnummer og e-post samt allergier eventuelt andre hensyn sendes til torunn@ffhb.no. Påmeldingsfristen er 1. juli.
Har du spørsmål kan du kontakte Torunn (torunn@ffhb.no) eller Olea (olea.j.f@gmail.com).

Se mer informasjon i invitasjonen:

INVITASJON TIL FRILUFTSHELG august 2018