Feiringklinikken dag for dag

Lurer du på hva et rehabiliteringsopphold på Feiringklinikken innebærer? Da bør du følge denne bloggen de neste fire ukene…Jeg heter Kari Anne Pedersen, bor i Tromsø og er styremedlem i Voksne med medfødt hjertefeil. Fra 6. februar 2017 og 4 uker fremover er Feiringklinikken ved Mjøsa mitt hjem.

Første gang jeg søkte meg inn hit, lurte jeg veldig på hva et slikt rehabiliteringsopphold innebar. Jeg reiset derfor til Feiring med skrekkblandet fryd. Det ble kun fryd! Derfor er jeg nå tilbake på Feiring for tredje gang. Jeg ser på det som en investering i livet!

På grunn av komplikasjoner etter en ICD-revisjon i høst har det vært utfordrende å komme tilbake i form der jeg var før operasjonen. Og med en krevende jobb har jeg ikke klart å finne tid til trening og til å gi meg selv og kroppen den tiden den tydeligvis trenger for å komme seg igjen. Heldigvis er det nytt inntak på Feiring for oss voksne hjertebarn nå i februar, og heldigvis fikk jeg plass.

De neste fire ukene skal jeg være her og for alvor starte på veien tilbake – under kyndig veiledning av de fantastiske menneskene som jobber her. Jeg vil dele mitt opphold med dere som leser bloggen slik at dere kan få et inntrykk av hva rehabilitering for voksne med medfødt hjertefeil på Feiring faktiske er og kan tilby. Så følg med: Feiring dag for dag 😊

Dette bildet tok Kari Anne under sitt forrige Feiring-opphold.

Les flere innlegg på Feiringbloggen