Eurohearts i Finland

Den 13. Eurohearts-konferansen, som er en europeisk møteplass for voksne med medfødt hjertefeil, går av stabelen i Finland i august.

Konferansen vil bli arrangert i Turku i perioden fra 30. juli til 4. august. Arrangør er den finske foreningen for voksne og barn med medfødt hjertefeil.

VMH har sendt delegater til konferansen tidligere, men har ikke anledning til å dekke reise og opphold for noen denne gangen. Men er du interessert i å delta for egen regning – eller vil prøve å søke støtte fra legater eller andre steder – så ta gjerne kontakt med Anne i administrasjonen. Hun treffes som alltid lettest på epost – anne@vmh.no

Det er fire plasser til hvert land, og konferansen er i utgangspunktet åpen for alle.

På Eurohearts skal deltagerne stake ut veien videre for European Congenital Hearts Group (ECHG).

Turku ligger 170 kilometer unna Helsinki, lengst sørvest i Finland. Konferansen koster 275 Euro per person, og reiseutgiftene kommer i tillegg.

På programmet står foredrag om utviklingen innen oppfølging og behandling av medfødte hjertefeil, ekskursjoner med mer. Og et hovedtema på årets konferanse er hvordan man kan utvikle egne foreninger for voksne med medfødt hjertefeil rundt om I Europa.

Program og annen informasjon finner du her.