Dag 2: Ut og fly

Det er kveld igjen, og her kommer en oppsummering av dag 2.

Frokost, kaffe og God Morgen Norge TV på rommet (jeg er så sær og sur på morgenen at jeg foretrekker frokost for meg selv…). Så var det innføring i bruk av styrke- og kondisjonsprogram. Fysioterapeut Kristian viste oss alle apparater og forklarte en del viktige prinsipper rundt trening for oss som er hjertesyke og/eller hjerteoperert. Da gjennomgangen var gjort var vi en liten gjeng som ble igjen i treningsrommet og tok en økt.

Etter lunsj var det tid for time i gymsalen. Dette var første gang alle 19 som er på dette inntaket møttes, så mye av timen besto av ulike aktiviteter for å bli kjent, lære navn og så videre. Avslutningsvis ble vi delt i to lag og fikk utdelt hvert vårt ark som vi skulle lage papirfly av. Dermed var det en superseriøs konkurranse om å få flest mulig fly over en strek. Med ulike ferdigheter innen papirflybygging ble det mange snodige varianter av fly, og noen gikk mer ned og rundt enn fremover og langt. Jeg var på vinnerlaget, men det var ikke meg og mitt fly sin fortjeneste for å si det sånn……Uansett: Artig for ungan (som vi sier i nord 🙂

Som jeg tidligere skrev, så er opplegget her på Feiring veldig individuelt tilrettelagt. Vekt er en utfordring for mange, og i mitt tilfelle er det om å gjøre å ikke gå ned i vekt under dette oppholdet med så mye fysisk aktivitet. Dette tas på alvor! Fikk i dag dette utvalget med snacks J så nå blir det Nyt etter trening og nøtter på senga.

 

Før middag luftet jeg vettet med en liten tur langs Mjøsa i bitende kaldt, deilig vintervær.

I morgen er det på’n igjen kl 08:45 med styrketrening.

So long!