Uke 2 – tirsdag

Valentine i dag sa du????

Her er det jammen ikke mye som minner om Valentine (heldigvis hadde jeg kjøpt en bukett tulipaner til meg selv i går). Treningsplanlegging stod først på timeplanen. Etter en kort teori om viktighet av motivasjon, realistiske mål og fokus på hva som er viktig for hver og en satt vi oss i grupper. Vi skulle så snakke om hvordan vi skal klare å overføre det vi lærer og gjør her til hverdagen når vi kommer hjem. Her er det mange ulike utfordringer og betingelser for hver enkelt av oss. Jeg vet for egen del at jeg må være mye strengere med meg selv å prioritere trening i en hverdag som fort slukes av lange dager på jobb. En periode trente jeg før jobb, og det fungerte veldig bra. Mulig jeg må innføre det igjen.

Trening surprise bestod av en god blanding ulike aktiviteter som alle fikk pulsen opp og humøret i sving. En finsk treningsform der man bruker et kosteskaft i alle øvelsene var en ny variant for de fleste. Det var så tid for å teste koordinasjon og takt; irsk folkedans! Hvilket kaos til tider 🙂 Men gøy. Timen ble avsluttet med konkurranse i baklengs skokasting. Her føyk det sko gjennom luften i alle retninger og konkurranseinstinktet våknet hos de fleste av oss.

Lunsj og videre til sirkeltrening. 9 poster rundt i gymsalen der det skulle gjennomføres ulike aktiviteter ved hver post. Hver aktivitet ble utført i 30 sekunder før det var 30 sekunder pause x 3. Dette er en treningsform jeg synes er veldig bra og gøy, men som jeg ikke får meg til å delta på ved ”vanlige” treningssentre. Man trener i par, og når jeg har store begrensninger er jeg redd jeg ødelegger treningen for den som blir min partner under treningen. Det er det som er så flott her på Feiring: her er det ingen som tror du er lat eller dårlig trent når begrensningene setter inn. En herlig følelse 🙂

 

 

 

Deilig middag med kalkunpølse, grønnsaker og provencalsaus. En liten middagslur måtte så til før noen av oss tok en runde med biljard.

 

 

Hvis jeg hadde vært hjemme i dag som det er Valentine skulle jeg stått på stand for Stiftelsen Organdonasjon. I og med jeg ikke får gjort det oppfordrer jeg heller her alle som leser innlegget til å bruke Valentine til å si de tre ordene ”jeg er organdonor” til dine nære og kjære!