Dag 1: Mange inntrykk

Første dag her på Feiring nærmer seg slutten, og jeg ser fram til å krype under dyna. Selv om jeg har vært her før og kjenner mange av de ansatte, så har det vært en dag med mange inntrykk.Dagen har gått med til samtaler og tester, og dagen startet med en prat med sykepleier Nina. Vi gikk gjennom medisinliste og blodprøvesvar, min målsetting for oppholdet og en generell prat rundt helsetilstanden. Jeg fikk også utlevert en perm med praktisk informasjon, timeplan for hver dag og uke samt noen skjemaer som skulle fylles ut som handler om psykisk helse.

Etter det var det samtale med arbeidskonsulent Magne. Han kan bistå med ulike ting rundt arbeidssituasjonen som man er i. Sist jeg var her var det arbeidskonsulenten som ordnet med søknad for meg slik at arbeidsgiver slipper å betale min lønn den første perioden av sykemeldingsperioder. Dette var en løsning verken jeg eller min arbeidsgiver var klar over at fantes.

Så var det tid for testing! PHU!!! Det ble gjort en test av mine lunger og lungekapasitet før det var opp på tredemølla. Her var det bare å yte det ytterste jeg kunne under argusøyne fra både lege og idrettspedagog. Her er det ingen mulighet til juks, nei. Når så testene var gjennomført og resultatene var klare fikk jeg tilbakemelding på hvordan jeg skal legge opp treningen disse 4 ukene, hvor mye jeg kan presse meg og hvilke restriksjoner jeg har.

Etter en deilig lunsj var det tid for en liten tur ut. Det var godt å komme seg ut i frisk luft og gå en rolig tur i nærområdet.

På ettermiddagen var det et informasjonsmøte med all praktisk informasjon rundt oppholdet, samt en omvisning på huset. Programmet for dag 1 var dermed over, og resten av ettermiddagen og kvelden kunne disponeres som man ville. For meg betydde det å gå opp til butikken for å kjøpe noen blomster å pynte rommet med + late meg på senga med en bok.

 

Middagen var deilige steinbitkaker (dere kommer til å skjønne at jeg er over gjennomsnittet glad i mat når dere leser innleggene mine …) og hyggelig prat med de andre i gruppa.

Nå har jeg inntatt rommet, nyter en kopp te og litt TV-titting før jeg tar kvelden. I morgen starter dagen kl 08:45 med styrketrening.

Fortsettelse følger 🙂