#BliEnVMHer du også!

Medlemskampanje: Bli medlem nå*, og betal kun kr 50,- ut året (ordinær kontingent er 250,- per år – ungdomspris 100,-)

Voksne med medfødt hjertefeil (VMH) er en medlemsorganisasjon for unge og voksne med medfødt, genetisk eller tidlig ervervet hjertefeil og deres pårørende. Pårørende kan være ektefelle, samboer, partner, familie eller venner.

Som medlem i VMH er du en avgjørende støttespiller for at vi skal kunne opprettholde vårt arbeid. Jo flere medlemmer vi har – jo bedre rustet står vi til å arbeide for å bedre livskvaliteten for voksne med medfødt hjertefeil, gi målgruppen et sosialt fellesskap og å fremme helsepolitiske temaer som rettigheter, forsikringer, utdanning og arbeidsliv.
Gå til innmeldingsskjema

VMH står for Voksne med medfødt hjertefeil, men også for Varme, Mestring og Hjertelag – eller Vill, Moden og Hjertesyk om du vil.

Som medlem får du blant annet:

  • Fellesskap med andre i samme situasjon
  • Mulighet til å delta på våre arrangementer lokalt og på landsbasis. Vi starter blant annet en webinar-serie om psykisk helse og medfødt hjertefeil nå i november!
  • Informasjon og oppfølging av likepersoner om du ønsker det. Vi har chatte-tjeneste flere ganger i uken, og vi svarer løpende på de spørsmålene du måtte ha.
  • Mulighet for hjelp fra rettighetssenteret til Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, FFO (https://www.ffo.no/rettighetssenteret/)

* Tilbudet gjelder kun nye medlemmer, og kontingenten må være betalt senest 31.12.2020.

For å bli medlem må du være 18 år eller mer. Det er selvsagt ingen øvre aldersgrense.
Meld deg inn i dag! Gå til innmeldingsskjema