Bli med VMH på Pride Oslo

Med slagordet «Våre hjerter banker for alle» skal VMH delta i Pride Paraden i Oslo 25. juni. Blir du med?

Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Den ti dager lange festivalen hvor alle kan være akkurat den de er, starter 18. juni. Det topper seg med Pride Parade lørdag 25. juni kl. 13:00.

VMH er invitert til å gå sammen i flåten til Unge Funksjonshemmede (UngFunk) og Norges Handicapforbund (NHF). Her er temaet Kjærlighet kjenner ingen funksjonsevne.

Paraden starter på Grønland i Oslo. VMHer Damien er klar med Pride-fargede t-skorter klokken 12.00. Det kommer til å være titusenvis av mennesker der, så det er viktig å beregne god tid for å finne frem! Send en epost til anne@vmh.no om du har lyst til å bli med på festen, så får du mer nøyaktig informasjon om oppmøtetid og -sted etter hvert. Oppgi også hvilken størrelse du bruker, så ordner vi «Våre hjerter banker for alle»-t-skjorte til deg også.
Det er også fulltmulig å bare møte opp og finne flåten, eventuelt Damien, eller bare delta som man vil.

Den aktuelle flåten i paraden er et spleiselag mellom Norges Handikapforbund, Norges Handikapforbund Oslo, NHFU, ULOBA, Skeivt nettverk og Unge funksjonshemmede, og de vil ha med seg flest mulig på festen.

På flåten er det plass til om lag 50 rullestoler, og det er masse plass både bak og rundt flåten.

Les innlegget fra Unge Funksjonshemmede om flåten her:
https://www.facebook.com/UngFunk

Feiringen starter med frokost med god mat og glitter hos NHF fra kloken 08:30. For å være med på frokosten, må man melde seg på via dette skjemaet:
https://no.surveymonkey.com/r/7G9FXLF