Bli med på Julewebinar

VMH inviterer alle til digitalt Julewebinar med underholdning og lotteri 14. desember kl. 19.00!

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/86171630503

Meeting ID: 861 7163 0503

Vi trekker flotte premier. Kjøp lodd ved å Vippse til nr. 16200. 25,- per lodd – kjøp så mange du vil!

  • Onsdag 14. desember kl 19
  • Varighet: ca 1 time

En positiv ting med koronatiden, var VMHs webinarer. Vi har aldri hatt så mange deltakere på medlemsaktiviteter hverken før eller siden. Vi trenger jo slett ikke slutte med en suksessoppskrift bare fordi vi igjen kan møtes fysisk.

Nå er det snart jul, og tid for kos og hygge. Vi starter julefeiringen 10 dager før julaften, med julewebinar.

Kveldens julenisse

Kveldens julenisse er den bestselgende forfatteren David Toms, som nylig ga ut boken Pacemaker. Her forteller han poetisk, vakkert og slående gjenkjennelig om hvordan det er å vokse opp og leve livet med en alvorlig medfødt hjertefeil.

Det blir en samtale med David om bakgrunnen for boken, innholdet i den, og en del ting som kanskje ikke har noe med boken å gjøre i det hele tatt.

David vil også lese utdrag fra boken.

David Toms er fra Irland, men har bodd i Norge de siste årene. Han drømte om å bli fotballspiller, men ble historiker. I dag arbeider han ved den irske ambassaden i Norge, i tillegg til å være poet og forfatter.

Loddsalg

Er vi heldige dukker det også i år opp nisser fra rundt omkring i landet.

Og selvsagt blir det lotteri! Du kan kjøpe lodd allerede nå. Lotteriet avsluttes ½ time før webinaret starter. Gavene er et utvalg av nyttige ting, noe spiselig og hyggelig. I tillegg kan man selvsagt vinne en signert utgave av boken Pacemaker.

Loddene koster kr. 25,- per stk. og kjøpes ved å sende beløpet du ønsker å kjøpe for til VIPPS nr. 16200. Premiene trekkes på direkten og blir sendt hjem til vinnerne.

Arrangementet er selvsagt gratis, og du behøver ikke melde deg på. Klikk deg inn på lenka under kl. 18:55 onsdag 14.desember og bli med på en hyggelig førjulsstund med oss: https://us06web.zoom.us/j/86171630503