Bli med å bidra: Jubileumslotteri

Vi lader opp til VMHs 10 årsjubileum med  jubileumslotteri, og inviterer DEG til å lage gevinster!

I april 2020 fyller Voksne med medfødt hjertefeil 10 år (Hurra!). Dette skal selvsagt markeres på behørig vis. Mer om den offisielle feiringen får du vite når det nærmer seg!

Administrasjonen og Landsstyret har også lyst til å involvere flest mulig av medlemmene i feiringen. Vi legger opp til et storstilt jubileumslotteri der du får rikelig anledning til å både gi gaver – og å vinne premier.

I jubileumslotteriet kan du kjøpe lodd og by på mange gevinster med ekstra mye hjertevarme. Temaet er «Hjerter som varmer» – og gevinstene er det dere medlemmer og våre støttespillere som skal lage! Finn frem garnrester, strikkepinner, heklenål, scrapboken eller hva som helst og sett i gang! Vi tar imot luer, votter, skjerf, gensere, lapper, sokker, grytekluter, duker, kort, bilder, pyntegjenstander, lampeskjermer – ja, hva det måtte være. Poenget er at du har laget det selv, og det må veldig gjerne ha hjertemønster eller hjerte som tema, men dette er ikke noe krav.

Vi håper å engasjere både deg, svigermor, svoger, slekt og venner nå i høst. Frist for å melde inn og levere gevinster er: 15. januar 2020.

Send oss gjerne bilder underveis!

Vi satser på å ha både lotteri og auksjon med gevinstene i tiden rundt jubileet i april 2020, med hovedtrekning under Landsmøtet.

Har du spørsmål eller kommentarer? Kontakt daglig leder Anne på anne@vmh.no

Gevinster sendes eller leveres til VMH, Øvre Vollgate 11, PB 222 Sentrum, 0103 Oslo – eller til et av våre landsstyremedlemmer. Sendingen merkes «Hjerter som varmer» – og husk å få med hvem som er avsender.

Ideen til jubileumslotteriet kom etter at vi mottok denne fantastiske genseren i gave fra Marit Haugdahl sin svigerinne Mona Riberg. «Selg den til inntekt for foreningen», var hennes budskap. Vi takker hjertelig for bidraget – og håper å få inn mange, mange store og små gevinster i tiden som kommer.