Aktiviteter landet rundt

I løpet av våren har VMHs fem regionlag igjen hatt sosiale treff for medlemmene. Det rapporteres om god stemning og stor glede over endelig å kunne møtes, prate sammen og gi hverandre en klem igjen.

Regionene sender ut informasjon om aktiviteter og tilbud via epost, men vi anbefaler også å følge dem i sosiale medier:

VMH region midt
Instagram: @vmhmidt
Facebook: VMH, region midt

VMH region nord:
Instagram: @vmhregionnord
Facebook: VMH, region nord

VMH region sør:
Instagram: @vmhregionsor
Facebook: VMH, Region Sør

VMH region vest:
Instagram: @vmhregionvest
Facebook: VMH, region vest

VMH region øst:
Instagram: @vmhregionost
Facebook: VMH, region øst

Her bringer vi noen glimt fra noen av regionenes aktiviteter:

Region vest

15. mai var det invitert til bowling og pizza på Åsane Bowling og Eventsenter i Bergen.

Her ble konkurranseinstinktet utfordret, og både medlemmer og pårørende koste seg. Kjekt å ha fysisk treff igjen, etter lange måneder preget av covid, rapporterer Hilde Svensson, leder i region vest.

 

 

Foto: Henning Hultman Bjørgo

17. mai gikk Fredrik Hultman Bjørgo i ensom majestet som fanebærer for VMH region vest i folketoget i Sandnes. Kjempekjekt å kunne feire ordentlig 17. mai igjen – og akkurat passe vær til (hallingdals)bunad, kan han fortelle. Med dette utøvet han VMHs handlingsplan – å bli mer synlige – i praksis. Regionen utfordrer de andre regionene i VMH til å vere synlige, og understreker at man ikke trenger å vente helt til 17. mai 2023!

 

 

 

Region øst

Region øst priset våren (!) med en tur til det store, innendørs skianlegget Snø på Lørenskog den 14. mai. 8 medlemmer sto på ski og spiste – og ytterligere fire ble med på middagen etterpå.

Styreleder Kari Anne deltok i begynnelsen av juni på åpningen av fotoutstillingen liv/endret på Rådhusplassen i Oslo. Her har hun foreviget Emilie, som er med på utstillingen. Les mer om utstillingen her.

 

 

Region nord

Her har det nye styret tatt skikkelig sats og laget eget nyhetsbrev. De har arrangert bowling- og pizzatreff i flere byer i landsdelen, og sendt ut invitasjon til en spektakulær helgesamling på Sommarøy utenfor Tromsø 23. – 25. september.

Her lokker leder Mats Svendsen med et sterkt faglig og sosialt program og en hel helg med reise, overnatting og mat for en egenandel på kun 500 kroner!

Foto: Gøran Mikkelsen/SAHT