Funksjonshemmet minutt for minutt

«Funksjonshemmet minutt for minutt» – er en forestilling om og med en gruppe unge funksjonshemmede.Vi følger dem i jakten på et levelig liv i storbyen, i møte med byråkrati, politikere, lærere, leger, journalister og arbeidsgivere. For å se hvor langt de kommer, hvis de kommer noen vei i det hele tatt.

Gjennom både satire og sårbarhet blir vi gjennom denne musikalske teaterforestillingen konfrontert med storsamfunnets og egne, bevisste og ubevisste, fordommer om funksjonshemmede. Holdninger om at personer med nedsatt funksjonsevne er en byrde og ikke en ressurs, bidrar til utestengelse, diskriminering, dårlig psykisk helse og altså til store tap for samfunnet. Det er på tide å ta luften ut av disse mytene. Det gjør de fire skuespillerne i denne forestillingen effektivt, med humor, selvironi, åpenhet og stil!

Forestillingen spilles:
24. mars kl. 19.30
25.mars kl. 13 og kl. 19.30
26.mars kl. 13

Sted: Unge funksjonshemmede, Mariboes gate 13, Oslo

Kjøp billetter ved å følge denne linken!

«Funksjonshemmet minutt for minutt» er et realitykonsept fra virkeligheten.

En gjeng gøyale, oppegående og ambisiøse unge mennesker med en funksjonsnedsettelse underholder, de byr på seg sjæl og viser frem sin sårbarhet i et crazy forsøk på å bli forstått. A4 livet har aldri vært mindre A4. Å ha det godt har aldri vært mer slitsomt.

Dette blir moro! Kom og se, lokker Unge Funksjonshemmede.

Visste du forresten at 87 000 funksjonshemmede står ufrivillig uten arbeid i 2017? Arbeidsforskningsinstituttet har fastslått at storsamfunnet kunne spart milliarder på inkludering av funksjonshemmede i arbeidslivet. I tillegg til et arbeid å gå til ønsker disse menneskene seg å bli tatt på alvor av helsevesen, utdanningssystem og i media, pluss å ha et okay sosialt liv! Tenke seg til!

Funksjonshemmet minutt for minutt er støttet av ExtraStiftelsen.